Allpa Gamba 2000 dieselgenerator Yanmar

Allpa Gamba 2000 dieselgenerator Yanmar

NIET MEER LEVERBAAR!

De Paguro 2000 scheepsdiesel generator levert een vermogen van 2kW en is voorzien van een L48N5EK9HAMA Yanmar dieselmotor. De motor is voorzien van een RVS (AISI 316L) warmtewisselaar, welke middels buitenwater/lucht voor indirecte koeling van de dieselmotor zorgt. De uitlaat is voorzien van een RVS uitlaatbocht met waterinjectie.

De scheepsgenerator is uitgevoerd met een permanent magneet & inverter generator welke een vermogen kan leveren van 2kW. De maximale aanloopstroom bedraagt 18A voor een duur van 2 seconden. Een extra uitgang is aanwezig voor het laden van een accu, de laadstroom bedraagt 8A op 12V.

De dieselgenerator wordt geleverd inclusief bedieningspaneel waarop de status van de generator af te lezen is zoals een urenteller en belasting indicator.

Meer details

De aanloopstroom of het aanloopvermogen van elektrische apparaten van 230 en 400V zoals wasmachines - airconditioners - ankerlieren - waterpompen - compressoren etc., kan een veelvoud bedragen van het standaard opgegeven nominale vermogen van deze apparaten. In praktijk blijkt dan ook dat er een veel groter generatorvermogen nodig is dan het opgegeven nominale vermogen van het betreffende apparaat, om de motor hiervan op toeren te brengen. Vaak is er behalve een groter generatorvermogen ook nog toepassing van een aanloopschakeling noodzakelijk.

Generatorspecificaties

GeneratorPermanentmageneet
GeneratorkoelingWater, met warmtewisselaar van RVS
Continu vermogen bij 50Hz2.5KVA / 2.0 KW
Aanloopstroom voor 2 sec.18A
Voltage bij 50Hzéén fase AC 230V, zelfregulerend
BeschermingsgraadIP-55
Extra uitgang voor acculading12V - 8ADieselmotorspecificaties

MotortypeYanmar L48N5EK9HAMA
Aantal cilinders1
Continue vermogen bij 50Hz3.1kW
Toerental p.min. bij 50Hz3000
Specifiek brandstofverbruik ltr/KW/uur0.35
KoelsysteemWater met warmtewisselaar
Start- en stopsysteem12V, afstandbediend
Afstandsbediening metUrenteller, belastingsindicator, autostop bij lage oliedruk en te hoge temperatuur, startblokkering bij lopende motor, 10 kabel met stekker.
Geluidsproductie op 7m54dB(A)
Gewicht46+5kg

.