Epifanes Copper Cruise antifouling

Epifanes Copper Cruise antifouling

€ 41,40

In winkelwagen

Levering: 1 - 3 werkdagen

Een koper- en biocidehoudende high performance antifouling gebruik makend van de nieuwste koper release technologie voor optimale koperafgifte. Traag polijstend en met een hard schrobbaar oppervlak.

Epifanes Copper Cruise antifouling is geschikt als aangroeiwerende laag voor alle type houten, stalen en polyester schepen in combinatie met het geschikte primer systeem (bijv. Epifanes CR antifouling Primer). Na voorbehandeling ook geschikt voor directe toepassing over bestaande goed hechtende harde en zelfslijpende koperhoudende antifoulings. Niet toepassen op aluminium schepen.

Meer details

Copper Cruise is na minimaal 8 overschilderbaar en kan na minimaal 24uur en maximaal 30 dagen te water gelaten worden. Per liter Copper Cruise antifouling kan tussen de 10 en 12m2 behandeld worden (droge laagdikte 50 µm).

De antifouling dient vooraf enkele minuten goed doorgeroerd te worden. Breng de antifouling in lagen met een gelijke dikte aan evenwijdig aan de waterlijn. Voor een langdurig effectieve bescherming altijd volle lagen aanbrengen met een kortgeschoren vachtroller of kwast. Niet teveel heen en weer rollen. Op delen met meer wrijving, zoals op de waterlijn, de boeg en op het roer een extra antifoulinglaag aanbrengen.

Zie voor de volledige informatie het toegevoegde informatieblad bij de knop "downloaden".