Forte Top End Treatment

Forte Top End Treatment

€ 29,80

In winkelwagen

40517

Levering: 1 - 3 werkdagen

Forte Top End Treatment is samengesteld volgens de nieuwste motorolietechnologie. Vele duizenden testkilometers hebben de reinigende capaciteiten bevestigd. Forte Top End Treatment houdt de motor inwendig schoon voor het optimaal functioneren van de motorolie.

Meer details

Forte Top End Treatment biedt de volgende voordelen:

- Voorkomt vernis- en harsafzettingen in motordelen zoals hydraulische klepstoters, nokkenastiming en kleplichthoogteverstellingen.
- Houdt zuigerveren en zuigerveergroeven schoon en vermindert het olieverbruik.
- Minimaliseert boreglazing en borepolishing.
- Vermindert de vorming en afzetting van sludge in de motorolie.
- Vermindert de aan olie en brandstof gerelateerde afzettingen.

Forte Top End Treatment ondersteunt het additiefpakket van de motorolie en zorgt ook bij lage olietemperaturen voor optimale bescherming en voorkoming van lakafzetting. Forte Top End Treatment is compatibel met alle soorten motorolie voorzien van classificatie en specificaties volgens ACEA, API, JASO en afzonderlijke automobielfabrikanten.

Forte adviseert de toepassing van Forte Top End Treatment voor alle motoren die gevoelig zijn voor klepverkleving of tikken van hydraulische klepstoters.

Forte Top End Treatment wordt na de behandeling met Forte Motor Flush toegepast en heeft een conditionerende werking. Hierdoor wordt de motor inwendig schoon gehouden voor een maximale en langdurige bescherming.