Draadloze noodstop

Draadloze noodstop

€ 259,00

In winkelwagen

72380116

Levering: 1 - 3 werkdagen

Het MOB + ™ Wireless Man Over Board-systeem is een innovatief, ABYC-compatibel, levensreddend veiligheidsapparaat voor uw boot. Het biedt een grotere bewegingsvrijheid dan een traditionele Kill Switch-draden..

Het systeem bestaat uit een eenvoudig te installeren xHUB ™ (gemonteerd op of nabij de bootconsole) en een draagbare xFOB ™. De twee communiceren draadloos met elkaar en stoppen de motor wanneer de xFOB in water is ondergedompeld of buiten het bereik van de xHUB ligt.

De xFOB ™ kan op uw pols, om uw nek of op uw PFD worden gedragen met behulp van onze xBAND ™ of xTAG ™ accessoires.

Maximaal vier xFOB's kunnen tegelijkertijd met de xHUB worden aangesloten, waarbij één eenheid werkt als de stopcontact van de kapitein en de extra drie als alarmunits voor passagiers. De xFOB ™ heeft meer dan 300 uur levensduur van de batterij, en wordt aangedreven door een eenvoudige muntcelbatterij.

De xHUB ™ verbindt met uw bootvermogen (12V-24V) en op uw motorstoppersysteem. Intuïtief en makkelijk te gebruiken via een gebruikersinterface met één klik. Compatibel met alle grote buitenboordmotoren en de meeste Sterndrive motormerken -

Basepack Kit bevat 1 xHUB, 1 xFOB, 1 Wire Harness, 1 set waterdichte aansluitingen

Meer details