Python-Drive P80-M

Python-Drive P80-M

€ 916,00

In winkelwagen

Levering: 1 - 3 werkdagen

Standaard wordt de Python-Drive geleverd met een inbouwmaat van 195mm. Deze is ook leverbaar in de maten 145mm en 165mm. Asdiameter 30-45mm.

Meer details

De Python-Drive is een compleet aandrijfsysteem voor jachten, sloepen en werkschepen in alle soorten en maten.Na montage van een Python-Drive is periodiek uitlijnen van de motor op de schroefas niet langer nodig, wordenvervelende axiale aandrijfreacties tussen motor en schroefas teniet gedaan en wordt de stuwdruk door middel van de specialeophanging van het stuwdruklager in rubbers zacht aan de romp van het schip overgedragen.

Het hart van elke Python-Drive is de onderhoudsvrije homokinetische aandrijfas, die in alle uitvoeringen ruim berekend is voor zijn taak.

Het stuwdruklager is voor alle modellen fors bemeten en onderhoudsvrij. Montage van het stuwdruklager geschiedt met behulp vaneen klemring die de schroefas centreert op de plaats waar het hoort; direct achter de homokinetische aandrijfas.De homokinetische aandrijfas waarborgt zelfs bij ongelijke hoeken een constante omloopsnelheid van de schroefas, en verminderthierdoor slijtage aan draaiende delen van de aandrijfi nstallatie. Een ander voordeel van dit systeem is de zeer korte inbouwlengte.De Python-Drive wordt geleverd met alle benodigde installatiematerialen zoals adapterfl ens voor de meest gangbarekeerkoppelingtypen, homokinetische aandrijfas, robuuste stuwdruklager-unit alsmede alle bouten, moeren, borgringen en rubbersom de stuwdruk op te vangen.

Diam. Kop homokineet100mm
Stc86mm
Max. draaimoment785 Nm
Stuwkracht Max.8kN