Allpa RVS Boiler 22L Aanbieding!

Allpa RVS Boiler 22L

€ 425,92

In winkelwagen

€ 614,90 incl. btw

Levering: 1 - 3 werkdagen

Aanbieding!

allpa scheepsboilers gebruiken de warmte van de scheepsmotor om warm water te produceren.

Alle binnenmantels zijn vervaardigd van RVS plaatstaal. De isolatie bestaat uit stootvast polyurethaanschuim met gesloten cellen. Vanwege de hoge isolatiewaarde van dit schuim bedraagt de afkoeling niet meer dan 1C per uur. De buitenmantel is vervaardigd van RVS. De bevestigingsbeugels zijn van RVS.

Meer details

Het grote oppervlak van de warmtewisselaar maakt het mogelijk dat met het koelwater van de motor binnen korte tijd een grote hoeveelheid warm water geproduceerd kan worden. Bovendien zijn er voor ieder type boiler 800W/230V en 1200W/230V verwarmingselementen beschikbaar, zodat ook bij niet draaiende motor warm water geproduceerd kan worden. De verwarmingselementen zijn voorzien van een instelbare thermostaat.

Inspectie van de boiler is mogelijk via de messing montageflens. De overdrukklep (aan de boiler gemonteerd, 4 bar) voorkomt onveilige situaties. De boilers zijn afgeperst op 8bar. Een terugslagklep voorkomt dat er warm water naar de voorraadtank terug zakt. De slangtules worden standaard niet meegeleverd!

Let op: het verwarmingselement mag pas ingeschakeld worden als de boiler volledig gevuld is met water!

Alle in- en uitlaat maten bedragen 1/2".